Píseň dešťové hole a Magické tóny v Mladotickém mlýně u Ronova n.Doubravou

17.08.2013 15:00
Zvu vás do kouzelného prostředí Mladotického mlýna u Ronova nad Doubravou na prožitkový večer "Magické tóny" spojený s ukázkami netradičních hudebních nástrojů, s inspirativním čtením (kapitola z knihy Rukopis nalezený v Akkonu od Paola Coelha) a koncertem netradičních nástrojů (djembe, šamanský buben, tibetské mísy, tibetské zvony a činelky, dešťové hole, hudební luk, brumle, kalimba, didgeridoo, hromový buben, koncovka...) od 20 hodin již tuto sobotu 17.8.2013, vstupné 80 kč
Působením zvukových vibrací těchto nástrojů dochází v lidském těle k uvolnění fyzického i psychického napětí, harmonizaci energetických center a k obnově životní energie. 
Přijďte se pohodlně usadit a ponořit se do magického světa tónů, zvuků a rytmů těchto fascinujících hudebních nástrojů z různých koutů světa a prožít přitom hluboké uvolnění těla i mysli. 

Odpoledne od 15 do 18 hod. "Píseň dešťové hole" - malý workshop na výrobu dešťových holí, také zde. Dešťová hůl (rain stick) původně pochází z Chile, slouží domorodcům jako obřadní nástroj k přivolávání deště. My však můžeme dešťovou hůl použít i jako úžasný hudební nástroj k relaxaci, meditaci, při masážích, a také třeba při uspávání dětí, neboť poslechem zvuku dešťové hole dochází k uvolnění napětí a stresu v těle i mysli. Naše dešťová hůl nebude vyrobena s lodyh velkého kaktusu, ale pro nás z mnohem dostupnějších materiálů. Na výrobě jedné dešťové hole můžete pracovat s partnerem, dítětem…jako rodina. Vstupné 190 kč.
Na obě akce jste srdečně zváni. Krásný den všem...

www.mladotickymlyn.cz/zabava